Zelf leren schrijven (4e druk)

De auteurs

 

Prof.dr. Henk van der Molen is emeritus hoogleraar Psychologie aan het Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft een jarenlange ervaring in opzet, uitvoering en evaluatie van trainingen in professionele communicatieve vaardigheden.
Drs. Margriet Ackermann is coördinator en ontwikkelaar van het schrijfvaardigheidsonderwijs aan het Instituut voor Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is zij wetenschappelijk docent in bachelorfase 1 en 2, waar zij studenten begeleidt in onderwijsgroepen en in practicumbijeenkomsten van ander vaardigheidsonderwijs.
Eveline Osseweijer  is ICT-medewerker en programmeur aan het Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voordien werkte zij als docent op verschillende scholen in het middelbaar onderwijs.
Prof.dr. Henk Schmidt is emeritus hoogleraar psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en was bouwdecaan van een nieuwe opleiding met dezelfde naam. Voordat hij naar Rotterdam kwam, werkte hij aan de Universiteit Maastricht. Hij was daar onder andere hoogleraar cognitieve psychologie. Hij is gespecialiseerd in leren en geheugen, en heeft veel gepubliceerd over probleemgestuurd leren en de ontwikkeling van expertise in allerlei domeinen.
Estella van der Wal Estella van der Wal, MSc is coördinator van een groot aantal vaardigheidsvakken in bachelorfase 1, waaronder het schrijfvaardigheidsonderwijs, aan het Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Dr. Marike Polak is universitair docent aan het Department of Psychology, Education and Child Studies van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is betrokken bij verschillende vormen van methodenonderwijs, waaronder statistiek en wetenschappelijke schrijfvaardigheid.
Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.